Er du klar til at give din karriere et ekstra løft?

Ved et 5 måneders sparringsforløb starter vi med at lægge en plan for hvad du gerne vil opnå med forløbet. Det kan være at udgive musik, få booket en tour, blive superskarp på at søge fonde, få gang i dine sociale medier og få en aktiv fanskare. Du bestemmer retningen og jeg hjælper dig med at styre imod dine mål. 

"Trine - en fantastisk sparringspartner!"

“Jeg har i løbet af både 2021 og 2022 haft Trine Ulrich som sparringspartner og mentor i mit virke som professionel musiker. Fra starten var jeg ikke i tvivl om Trines store indsigt, viden og passion omkring det at være musiker.
Hun er på en og samme tid både kreativt tænkende men også meget konstruktiv i sin tilgang til arbejdet med en musiker, der ofte har svært ved at danne sig et overblik.
Alle de mange parametre der er udover selve musikken, har Trine fuldstændig styr på, og hun laver overskuelige planer med deadlines, som har fungeret super godt for en popcorn-hjerne som min!
Trine har desuden fået mig til at overskride nogle grænser for hvad jeg troede var muligt, og jeg har derigennem søgt og modtaget økonomisk støtte til at udgive mit debutalbum i 2022 og dermed også fået troen på, alt det fremtiden kan bringe.
Jeg vil også i 2023 fortsætte med Trine som min sparringspartner i hendes nye 5 måneders forløb.
Alle musikere burde have en Trine Ulrich i deres liv!”

– Signe Olsen, musiker og sangskriver

5 måneders forløb

11.250 kr.,-

inkl. moms

Betalingen kan opdeles i 3 rater af 3.750 kr. eller 5 rater af 2.250 kr.

sådan foregår et sparringsforløb

Vi mødes til en sparringsession enten på mit kontor i Fikumdik på Trindsøvej 4 i Aarhus eller online hver måned i 5 måneder

Udover sparringssessions får du: 

– Ubegrænset mulighed for at få løbende feedback og sparring på mail
– Mulighed for at få feedback på f.eks. fondsansøgninger og pressemeddelser.
– Jeg følger løbende op med dig, sender dig inspiration og husker dig på vigtige deadlines. 

Der er lige nu åben for ansøgninger til sparringsforløb med opstart i foråret, der er begrænset antal pladser og ansøgningen lukker når der er fyldt op.

Hvad får du på et mentorforløb?

På forløbet får du en månedlig sparringssession med mig samt ubegrænset support via mail, hvor du kan skrive om alle de spørgsmål du måtte støde på undervejs. F.eks. Hvis du har brug til feedback på en fondsansøgning, eller lige har brug for at få din pitch til en festivals booker helt skarp, eller hvis du har brug for hjælp til at holde overblikket. Så sidder jeg klar til at hjælpe dig!

Der er et begrænset antal pladser på dette forløb og der er lige nu mulighed for at ansøge med opstart her i foråret. 
Så send mig en mail med lidt info om dig og hvad du godt kunne tænke dig at få ud af et sparringsforløb med mig og lad os sammen finde ud af om vi skal lave et samarbejde. 

Prisen for dette forløb er  11.250 kr. inkl. moms. betalingen kan opdeles i 3 rater af 3.750 kr. eller 5 rater af 2.250 kr.

”Trine er forstående og en haj til at skabe overblik“

“Jeg har haft en kæmpe fornøjelse, at have Trine som mentor i et længere forløb i 2022. Det har givet mig en mulighed for, at komme i dybden samt lære hvordan jeg kan komme i mål med mit projekt med hjertet i front.

Trine er en haj, når det handler om at have overblik over hele projektet. Hun er meget forstående og ved hvad der skal til og hvad der fungerer for en.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!”

– Jessica Florence, musiker og sangskriver

Vil du gerne vide om en sparringsforløb er noget for dig?

Er du ikke klar til at investere i et længere forløb, eller vil du gerne lige teste kemien af først? 

Inden at du investerer i den store pakke er det muligt at booke en almidelig 1:1 session med mig, hvor jeg på 45 minutter giver dig en masse feedback og værktøjer til hvordan du kan løfte din karriere. 
Hvis du herefter føler at du gerne vil have mig med på din rejse de næste 5 måneder, så fratrækker jeg prisen på denne ene sparringsession fra den fulde pakke.