Løft din karriere

Ville du ønske at du kunne have en sparringspartner i lommen, som du kunne spørge til råds med det samme når du støder på et spørgsmål?
Det får du med denne håndbog som jeg har udgivet, hvori jeg giver mine bedste råd og værktøjer. Bogen er skrevet i hverdagssprog, så du ikke behøver at have ordbogen eller Google frem. Derudover er den lavet som et opslagsværk så du nemt kan finde lige præcis du har brug for her og nu, hvis du ikke har tid til at læse den hele.

 

Skab en karriere med hjertet i front og hvor DU sætter kursen

220,-

inkl. forsendelse

MobilePay til 28 71 05 25

– Husk at skrive dit navn og adressen du gerne vil have bogen sendt til i teksten

eller

HER ER MULIGHEDERNE FOR AT ARBEJDE MED MIG:

1:1 session

En sparringssession hvor jeg giver dig alle de værktøjer og forlommer, som jeg har samlet sammen igennem mit arbejde i musikbranchen, som manager, booker, musikskribent og ildsjæl.

sparringsforløb

Dette er et forløb til dig, som virkelig vil løfte din karriere til det næste level, men savner en sparringspartner at gøre det med. Du får et helt unikt 5 måneders forløb hvor jeg er med dig hele vejen imod at nå dine drømme.