Ydelser

Se hvilke ydelser jeg kan tilbyde dig!

1:1 Sparringssession

Sparringssessions er for dig har brug for inputs, ideer og feedback for at tage næste skridt i din karriere.

Som manager arbejder jeg med 360 graders vinkel og med alle aspekter af en musikerkarriere såsom:

  • Karriereplanlægning og målsætning
  • Identitet og storytelling
  • Booking og tourplanlægning
  • Udgivelsesplan
  • SoMe strategi og PR
  • Personlig karrieresparring

Jeg tilbyder både sparring til solo artister og bands indenfor alle genrer.
En session varer 45 minutter og kan være et fysisk møde, online eller over telefon, det er også muligt at lægge sessions i aftentimerne.

Priser:
1 session: 750 kr. inkl. moms.
3 sessions: 2.000 kr. inkl. moms.

Sessions bookes ved at kontakte mig på trine@accountthebeat.dk.

Du er også velkommen til at kontakte mig for en gratis afklarende samtale om jeg er den rigtige til at hjælpe dig.

”Trine hjalp mig med at finde konkrete strategier, hvordan jeg bygger mit eget team op, fundraising, hvem jeg skal kontakte, hvordan jeg brander mig selv som artist.

Hun har givet mig et større overblik over de opgaver som jeg selv skal løse, hvordan jeg får lavet mig et solidt og fremdrivende team, hjulpet mig til at forstå branchen endnu bedre og givet mig redskaber og modet til, at klø på med de praktiske PR-opgaver.

Jeg giver hende min største anbefaling.”

– Stine Klingsten, musiker og sangskriver

“Det har været lærerigt og indsigtsfuldt at få Trine Ulrichs faglige brancheblik på min visuelle identitet og hun har givet mig et stort indblik i mulighederne og arbejdsformen indenfor management!”

– Lise Dres, musiker, komponist og digter

“Trine afholdte en enormt spændende workshop-dag hos MudMusic, som er et taledviklingsprogram for up-coming artister fra det fynske vækstlag. Workshoppen handlede om management, MudCrewets drømme og ambitioner, karriereplaner og artist DDet var en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med Trine helt fra starten. Hun formåede at lytte til vores behov og interesser – og ud fra dette sammenfatte og facilitere en meget gennemført workshop-dag.

Programmet var godt sammensat med vores musikere og deres behov for øje. Ved både at benytte præsentationer, gruppearbejde, fælles sparring og individuel feedback, blev MudCrewet involveret i læringsprocessen, hvilket var meget givende for deres udbytte.

Trine gjorde komplekse emner nemme at forstå, og formåede at udfordre MudCrewet samtidig med at de fik både sparring, inspiration og konkrete værktøjer til at arbejde videre med deres fremtidige karriere i musikbranchen.

Trine bidrager med masser af erfaring fra musikbranchen og udviser med sin brede palet af viden en stor forståelse for musikernes individuelle behov. Med en meget sympatisk og kompetent tilgang til at lære fra sig, vil vi uden tvivl anbefale Trine som oplægsholder.”

– Anine Stuhr Hansen, projektleder, MudMusic

Address

Trindsøvej 4
8000 Aarhus C
Denmark

Phone

Trine: (+45) 2871 0525